Trstinový cukor klasik 1kg
- Write a review
Trstinový cukor klasik z Maurícia. Balenie 1000g.
(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)
(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)
(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Nespresso Arpeggio
Názov sám o sebe hovorí, že je to Stredomoria zmes par excellence, je so silným charakterom, intenzívne telo a dlhodobá a vynikajúca chuť. Jeho hustá a krémová pena zostáva do posledného dúšku. Intenzita 9. 10ks.
Multipack Jacobs...
MULTIPACK 3x. Tassimo T-DISC Jacobs Médaille d´Or. Výroba tohto typu kávy je starostlivo strážená a chránená obchodná značka Médaille d´Or. Káva sa vyrába v Rainforest Alliance Certified, je vyrábaná z najlepších odrôd zŕn Arabica. Členstvo v Rainforest Alliance Certified je zárukou starostlivého praženia kávy s dlhoročnými skúsenosťami.
Éspresso Intenso
Výrazná chuť horkej čokolády africkej kávy pripomína pikantné tóny pražených mandlí, s mierne korenistou vôňou. Kompatibilné s Nespresso prístrojmi. 10 kapsúl.
Nespresso Capriccio
Capriccio je krémové, hladké a plné espresso s telom. Jeho veľmi hustá pena je tak jemná, že takmer odráža svetlo. Intenzita 5. 10ks.
Tassimo Hag bez...
Tassimo T-DISC Kaffe Hag Crema. Aromatická káva bez kofeínu s mimoriadne mäkkou penou s jemnou chuťou. Smes je vyrobená z 100% kávy Arabica. 8 T-diskov.
Nescafé Dolce Gusto...
Dolce Gusto Barista je prvotriedne malé espresso pre kávových "fajnšmekrov", ktorí hľadajú intenzívnu chuť kávy s bohatou arómou.
Pripraví kávu s intenzívnou chuťou, silné "telo", bohatú arómu, príprava na 40 ml, príprava za pomoci 1 kapsule.
Nápojové kapsule...
Pre milovníkov intenzívnej kávy je tu Espresso Intenso. Nápoj Malé a silné čierne aromatické espresso s bohatou penou s prídavkom mletej kávy Robusta. Malá šálka Espressa Intenso je ten najlepší spôsob, ako si oddýchnuť po jedle.
Nespresso Fortissio...
Zmes juhoamerických a stredoamerických káv Arabica s dotykom Robusty – Fortissio Lungo je intenzívna zmes s plným telom a nahorkosťou, ktorá rozvíja arómu z pražených zŕn.Intenzita 7.